1

53 yıllık geçmişi ve tecrübeli organizasyonu ile sektöre yön veren ÜNTES, 2015 yılından beri Türkiye’de tek yetkili distribütör olarak devam ettiği HISENSE VRF cihazlarının satışının yanı sıra 2021 yılında ürün gamını zenginleştirerek müşterilerinin karşısına; HISENSE’in split, multi split ve ticari tip klimalarını ile çıkıyor.

Sektörün öden gelen firmalarından Üntes, geçtiğimiz yılın sonlarında ısı pompası ürünleriyle öne çıkan, dünya çapında 15.000’den fazla çalışanı olan İsveç merkezli NIBE Grup ile bir ortaklık gerçekleştirmişti. Bu ortaklık sonucunda ürün gamına eklenen ısı pompaları ve Türkiye’nin tek yetkili distribütörü olduğu Hisense split klimaları ile bayi yapılanmasına giden Üntes, enerji verimli, düşük ses seviyeli, yüksek teknolojiye sahip Isı Pompası ürünlerinin yanı sıra sektörde güçlü ve köklü bir firma olan teknoloji devi Hisense’in Split Klimalarını da Türkiye’nin dört bir yanında bayileri aracılığı ile kullanıcıları beğenisine sunuyor.

ENERJİ VERİMLİ, SESSİZ KLİMALAR

Türkiye’nin dört bir yanında bayi yapılanmasına devam eden ÜNTES, enerji verimli, düşük ses seviyeli, yüksek teknolojiye sahip Isı pompası ürünlerinin yanı sıra HISENSE Split Klimaları da bayileri aracılığı ile kullanıcılara ulaştırmayı hedefliyor.

360o Inverter Teknolojisi

HISENSE, Mono Split Klimalarda Perla Serisi ile öne çıkıyor. Yeni ve çevreci bir gaz olan R32 ile çalışan Perla Serisi Duvar Tipi Split Klimalar 360o inverter teknolojisini kullanarak yüksek enerji verimliliği sağlarken aynı zamanda kullanıcılarına da yüksek konfor sunuyor. Dört farklı kapasitede tüketicilerin karşısına çıkan Perla Serisi soğutmada A++ seviyesinde enerji verimliğine sahip olması ile de öne çıkıyor.

Yüksek kapasite ihtiyaçlarına göre tasarlanmış olan 48.000 btu/h kapasiteye sahip HISENSE ERP-R410A serisi salon tipi split klimalar ile büyük hacimli alanlarda da yaşam kalitesinin artırılmasına katkı sağlıyor.

HISENSE klimalar “SUPER” modu ile tüketicilerin istenilen oda sıcaklığına hızlı bir şekilde ulaşabilmesine olanak sağlıyor, ayrıca “QUIET” modu sayesinde klimanın daha sessiz bir şekilde çalışmasını sağlayarak ortamdaki yaşam kalitesinin artmasına katkıda bulunuyor.

HISENSE klimalar ile soğuk iklim koşullarında, seçtiğiniz özel modda ortamınızı 8oC’de daha az enerji harcayarak tutar ve bu sayede iç ortam sıcaklığının 8oC’nin altına düşmesi engellenerek aşırı soğuma ve donma gibi istenmeyen durumların önüne geçebilirsiniz.

Türkiye’nin dört bir yanında bayileri ile hizmet veren ÜNTES, HISENSE split klimaları da tüm Türkiye’de kullanıcıları ile buluşturmaya devam ediyor.